Dank u.

Standard

richardandmarina

We willen heel graag iedereen die gereageerd heeft op mijn post over Marina’s kanker, echt bedanken. Dank u voor uw medeleven, bemoedigende woorden en gebeden, allemaal geweldig gewaardeerd. Gisteren, vrijdag hebben ze bloedonderzoek gedaan. Op 3 december krijgt ze een Cat Scan om te zien of de kamker uitgezaaid is en op 11 december zien we de chirurg voor een consultatie.  Wij verblijden ons in de Heer, wetende dat Hij alles onder controle heeft. “Wees niet bevreesd, want Ik ben met u.”

View original post

5 thoughts on “Dank u.

 1. marth van de ven

  Dag Richard en Marina,Hier een klein mailtje van een klein garnaaltje.Ook in onze gedachten zitten jullie gebeiteld.Moge de Here God jullie vertroosten,Zijn sterke Armen jullie dragen.Edgard&Marth

  Date: Sat, 28 Nov 2015 18:41:53 +0000 To: loopstraat16@hotmail.com

 2. angela poels

  Hallo Richard Ik hoorde pas vandaag dat het zo erg was met Marina, Ik ben er zelf een hele tussen uit geweest. Heb 27 dagen in het ziekenhuis geweest, eerst 12 dagen in het sint Augustinus; ik was gevallen in de badkamer en had een ingebeukte wervel, heb er nog steeds pijn aan, toen was ik 3 dagen thuis, zat ik precies onder de drugs van de pijn stillers Terug naar de dokter; terug naar het ziekenhuis, toen ben ik naar het middelheim gegaan,had geen vertrouwen meer in het vorige ziekenhuis, ze hadden geknoeid met mijn medicatie die ik al 30 jaar nam voor mijn hartkloppingen, en gelukkig dat ik daar was, ik kreeg weer zo ‘n hersentromboze,Gelukkig hebben ze hem kunnen verwijderen, ik ben de Here zo dankbaar dat het allemaal zo gegaan is: nu ben ik na 6 weken pas terug in mijn appartement , heb nog 14 dagen bij Christel geweest. Ik zal ook voor jullie bidden , en doen jullie dat ook voor mij ?

  GroetjesAngela Sat, 28 Nov 2015 18:41:53 +0000To: angela.poels@hotmail.com

  • Dag lieve zuster Gella,

   amai, u hebt ook al heel wat meegemaakt, ongelooflijk, en ik dacht nog wel dat Belgie zulke goede medische hulp had, maar ja, het zijn ook maar mensen. Ja, ge zult wel blij zijn terug thuis te zijn. Fijn dat ge geschreven hebt. Ik ga dit op mijn Blog zetten als reactie op uw schrijven, maar ik ben niet zeker of ge het dan zult zien, daarom ga ik het ook per emailsturen, hopelijk gebruikt ge die nog. Kunt ge me laten weten of ge dit goed ontvangen hebt, per email, maar ook of ge het op mijn Blog gezien hebt, want ik weet niet zo goed hoe dat werkt met die Blog, ik begin ook oud te worden. 🙂

   Marina had verleden week donderdag een Cat scan om te zien of de kanker uitgezaaid is en deze vrijdag zien we de chirurg en zullen we horen hoe het staat en wat er nu moet gedaan worden. Een operatie is zeker, maar wanneer en wat allemaal weten we nog niet. Maar wat we wel weten dat we in Gods handen zijn en we verblijden ons in Hem.

   Nogmaals veel dank voor te schrijven. We zullen zeker ook voor u bidden zoals we dagelijks voor Belgie bidden en de mensen daar.

   Liefdevolle groeten en Gods rijke zegen toegewenst.

   In Hem verbonden,

   Richard en Marina.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.