ASKING FOR PRAYER IN DUTCH

Standard

VRAAG OM GEBED. Vorige week zei ik dat Marina niet gezond is. Sommigen vragen zich af wat er met haar aan de hand is. Marina heeft de ziekte van Alzheimer, de meest voorkomende vorm van dementie, waarvoor geen genezing bestaat. AD verandert de hersenen en veroorzaakt ernstig geheugenverlies, verwarring en andere symptomen, zie Google. Marina wilde niet dat mensen dit wisten, omdat er een stigma heerst rond geestelijke gezondheid. Deze mentaliteit is echter aan het veranderen, godzijdank. Elk jaar heeft hier in Canada één op de vijf mensen psychische problemen en één op de drie ouder dan 65 jaar. Ik heb mijn lieve vrouw verteld dat net zoals sommigen hartproblemen hebben, anderen problemen hebben met hun hersenen. Dit is niet haar schuld. Ze is erg zwak en uitgeput en raakt ontmoedigd en depressief. Daarom vraag ik mijn vrienden om voor ons te bidden, voor kracht en vrede. We blijven ons verheugen in de Heer en hebben een fantastische toekomst, maar we hebben kracht nodig voor het laatste stuk van de weg. Dit is echt serieus, ik heb tijdens mijn leven en bediening met veel problemen te maken gehad, maar dit is het moeilijkste van allemaal, bid alstublieft. Dank aan degenen die hebben gebeden. God zegene jullie allemaal.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.