OVERPEINZINGEN VAN EEN”OUDERE” MAN. Nr.1

Standard

Inleiding: Ik ben in de zeventig en mijn kleindochters zeggen dat ik oud ben. Dat denk ik niet, maar in hun ogen is dat wel zo. Dus laten we het daar maar bij. Ik weet dat ik nog steeds jong van hart ben en dat is het belangrijkste. Ik zal altijd “Oudere” tussen aanhalingstekens zetten. Zij lachten toen ze mij op Facebook zagen en zeiden, “Dat is cool.” In feite, één van hen zei, wij hebben een “hip” grandpa. Geweldig! Als ik mensen vertel dat ik Facebook gebruik glimlachen sommigen, anderen lachen en weer anderen fronsen hun wenkbrauwen. Geweldig! Nu ga ik ook op deze website posten. Mijn vrouw en ik waren onlangs 50 jaar getrouwd en hebben al die jaren samen de Heer gediend. Wij willen graag een aantal van onze ervaringen en antwoorden op gebed doorgeven om te tonen dat God echt, echt is! Iedere keer zal ik twee posten hebben, één in het Engels en één in het Nederlands. Ik zal ze ook nummeren; dit is nummer 1, en zo kun je blijven volgen. Er zullen er waarschijnlijk 1 of 2 per week komen, “We zullen zien.” Als u er iets aan hebt, en we hopen dat, geef ze dan a.u.b. door aan anderen. (Wordt vervolgd). P.S. Voor Nederlanders: Ik ben Canadees en 38 jaar evangelist en gemeentestichter geweest in België. Omwille van hartproblemen zijn mijn vrouw en ik in oktober 2009 teruggekeerd naar Canada. (Ga naar Overpeinzingen)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.