HAVERKAMP-UPDATE.

Standard

Last week Tuesday, my dear Marina moved from a transitional care unit in Kitchener to a long-term care home right here in Elmira, about 3 minutes drive from our home, for which we thank God. The home has a good reputation and we experience the staff as being very friendly and helpful. Right now, Marina is having a bit of a difficult time, but what can one expect after one week? Staff members told me that they often see her smiling and laughing, while interacting with them. One told me that it takes from four to six weeks to adjust. I spend between three and four hours a day with her and our daughter Rini a bit more. Marina and I have supper together every night at about 5 pm, sitting at the window looking outside, it’s a wonderful time. Please pray that she will adjust quickly. Thank you.

HAVERKAMP-UPDATE.

Vorige week dinsdag is mijn lieve Marina verhuisd van een tijdelijke zorgeenheid in Kitchener naar een langdurig verzorgingstehuis hier in Elmira, ongeveer 3 minuten rijden van ons huis, waarvoor we God danken. De woning heeft een goede naam en wij ervaren het personeel als zeer vriendelijk en behulpzaam. Marina heeft het momenteel even moeilijk, maar wat kun je na één week verwachten? Medewerkers vertelden me dat ze haar vaak zien glimlachen en lachen terwijl ze met haar in contact zijn. Eentje vertelde me dat het vier tot zes weken duurt om je aan te passen. Ik breng tussen de drie en vier uur per dag door met haar en onze dochter Rini wat meer. Marina en ik eten elke avond samen onze warme maaltijd rond 17.00 uur, zittend voor het raam naar buiten kijkend, het is een fijne tijd. Bid alstublieft dat ze zich snel zal kunnen aanpassen. Dank u.

6 thoughts on “HAVERKAMP-UPDATE.

 1. zauggs

  hallo Richard!
  Jouw positieve verhaal, ondanks de pijn en het verdriet, inspireert en is een teken van onze God zijn Liefde en trouw. Bedankt. Geeft Marina een zachte hug van ons, ok? Veel liefs, Hans en Jacky uit Berchem

 2. Magda en Marcel

  Wij blijven voor jullie bidden! Fijn dat MARINA zo omgeven wordt door de liefde van u en Riny ! Jullie doen dat heel goed.
  Ze zal zo gelukkig en dankbaar zijn ! Sterkte en Gods zegen !
  Marcel en Magda

 3. Rudy en Berlinda

  Dag Richard,
  Fijn te vernemen dat Marina zo dicht bij jou mag verblijven!
  Ook wij zullen bidden dat ze haar goed kan aanpassen.
  Lieve groeten en Gods zegen,
  Rudy en Berlinda

 4. Jet

  Here Vader, wilt U Richard zegenen met Kracht om dit alles in Liefde te dragen. Laat hem weten dat U bij hem bent. Altijd en overal.

  Psalm 139:
  12 Zelfs de duisternis maakt het voor U niet duister,
  maar de nacht licht op als de dag,
  de duisternis is als het licht.

 5. phleene

  Lieve Richard en Marina, Hoe gaat het met je Richard?       Zou je ook wat van je kunnen laten horen?Verzonden vanaf mijn Galaxy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.