HAVERKAMP UPDATE

Standard

c

Public

As you may or may not know, last week Thursday, Marina entered a nursing home in Kitchener. She needs special care which I nor anyone else can give, so the only option was a nursing home. Of course, it is not easy for her to adapt to a place like that, but tonight, after supper, when she was lying in bed, she made me happy with the words, “Today was a nice day.” Wonderful, I believe she’s starting to feel at home there. Prayer would be appreciated.

P.S. Yesterday I had a meeting with five nurses and people responsible for the home. They really encouraged me, they are such fine, kind, loving and compassionate people, they’ll do everything they can to help Marina and support me. After the stress of my surgery and dealing with criticism of my moving Marina to a nursing home, it moved me to tears to meet such wonderful supporting people. Thank you, Jesus, I give You all the glory!

Public

Zoals je misschien wel of niet weet, ging Marina vorige week donderdag een verpleeghuis in Kitchener binnen. Ze heeft speciale zorg nodig die ik noch iemand anders kan geven, dus de enige optie was een verpleeghuis. Natuurlijk is het niet gemakkelijk voor haar om zich aan zo’n plek aan te passen, maar vanavond, na het avondeten, toen ze in bed lag, maakte ze me blij met de woorden: “Vandaag was een mooie dag.” Prachtig, ik geloof dat ze zich daar thuis begint te voelen. Bidden zou op prijs worden gesteld.
P.S. Gisteren had ik een ontmoeting met vijf verpleegkundigen en mensen die verantwoordelijk zijn voor het huis. Ze hebben me echt aangemoedigd, het zijn zulke fijne, aardige, liefdevolle en meelevende mensen, ze zullen er alles aan doen om Marina te helpen en mij te steunen. Na de stress van mijn operatie en het omgaan met kritiek op mijn verhuizing van Marina naar een verpleeghuis, ontroerde het me tot tranen om zulke geweldige ondersteunende mensen te ontmoeten. Dank u, Jezus, ik geef U alle eer!

4 thoughts on “HAVERKAMP UPDATE

 1. Frieda Campe

  Gods trouw en liefde is wonderlijk !!! Alle dank aan HEM !!!
  Richard, het is hartverwarmend deze boodschap te mogen ontvangen,
  én samen biddend jullie aan de HERE God toe te vertrouwen.
  Zegengroet,
  Frieda
  Evangelische Kerk Deinze

 2. Magda Symons

  Dag Richard,

  Wat een bemoediging dat Marina zo goed wordt opgevangen in dit verpleegtehuis. En ja, natuurlijk is het verzorgend personeel fantastisch. Zij doen dit met hart en ziel, anders zouden zij het trouwens niet volhouden. Magda en ik waren – samen met vele anderen – heel erg bemoedigd en gesterkt door uw fantastische boodschap tijdens de feestelijke viering van 50 jaar ECV. Wij blijven jullie dankbaar voor het vele werk en de opoffering die jullie gebracht hebben om ons, en zovele anderen, de blijde boodschap te brengen. Wij blijven dagelijks voor jullie bidden, en vragen de Heer om sterkte en wijsheid en troost in deze moeilijke fase van uw leven.

  In Hem verbonden,

  Marcel en Magda

  Verstuurd vanaf mijn ipad.

  >

 3. Rudy en Berlinda

  Dag Richard,
  Het moet je inderdaad rust gegeven hebben van Marina zelf te horen dat het een mooie dag geweest is. Fijn dat je dit met ons wou delen! We blijven voor jullie bidden!
  Lieve groeten en verbonden in Hem,
  Rudy en Berlinda (Evangelische Kerk ‘De Fontein’ Deinze)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.