THANKSGIVING WEEKEND

Standard

THANKSGIVING WEEKEND IN CANADA.

Ik voel mij bevoorrecht om deze zondag in onze thuisgemeente, Wallenstein Bible Chapel (WBC) te mogen prediken. Deze tijd van het jaar is speciaal voor Marina en mij omdat we zo’n 50 geleden in contact kwamen met WBC. We kennen de precieze datum niet maar het was rond deze tijd van het jaar.Niet lang nadat we lid werden van de gemeente hebben de oudsten ons een aanbevelingsbrief gegeven waarin ze ons opdroegen voltijds in het werk van de Heer te gaan. En voor al deze jaren hebben deze dierbare mensen voor ons gebeden en ons ook financieel geholpen. Veel mensen in Belgie en ook op andere plaatsen hebben de Heer leren kennen door de toewijding van deze gemeente..Wij danken de leden van WBC voor hun geweldige bijdrage in het werk van de Heer. En we bidden dat de Heer deze gemeente zal blijven zegenen en gebruiken.

4 thoughts on “THANKSGIVING WEEKEND

 1. dipardijs

  Lieve Richard en Marina. Bedankt voor jullie mail.Wij zijn momenteel in Oostenrijk op vakantieen gisteravond kregen we hier een telefoontje van mijn zus Henny.Zij vertelde me dat ze een rouwkaart hebben gekregen van je broer Jan.Wij schrokken ervan en wisten niet dat hij ziek was.Kun jij er iets meer over vertellen?Helaas kunnen wij dus niet naar de begrafenis,we hadden graag de familie weer ontmoet. We wensen jullie ook sterkte met dit alles.Lieve groet Dick en Ina.

  Verzonden vanaf Samsung-tablet.

  • Dag Ina en Dick,

   hartelijk dank voor jullie berichtje. Ik hoop dat jullie dit ontvangen, ik ben niet zeker van jullie emailadres. Ik zal het ook op mijn website zetten. Fijn dat jullie vakantie hebben in Oostenrijk, het land dat ik het mooiste vind in Europa.

   Ja, Jan is overleden, hij was al lang niet goed, had kanker in zijn maag en op andere plaatsen. Hij heeft lang gesukkeld, ze hebben van alles geprobeerd, maar op het laatst zei de dokter dat er niets meer gedaan kon worden. Onze dochter Lily die in Belgie woont is naar de begrafenis geweest. Wij hadden ook graag willen gaan maar wij kunnen die lange reizen niet meer aan. Ik heb op 8 januari een nieuwe rechterheup gekregen, maar het is niet goed gegaan Na 3 dagen begon de wond hevig te bloeden en dat heeft 10 dagen geduurd, toen hebben ze de hele operatie over gedaan. Maar mijn heup is niet goed, ik moet met een wandelstok lopen. Ik heb op 29 oktober een afspraak met een specialist in een Universitair Ziekenhuis, hopelijk kan hij mij helpen. Marina heeft geheugenproblemen en jullie weten waarschijnlijk wel waar dat een symptoom van is. Ja we worden ouder, en dat is niet altijd even leuk. Marina is 81, ongelooflijk. Maar ondanks alles verblijden we ons in de Heer. Ik predik nog steeds twee keer of zo in de maand. En ik onderhoud contact met mensen in Belgie en andere plaatsen via email en Facebook.

   En hoe is het met jullie, hoe oud zijn jullie nu, en allebei op pensioen? Wat zouden we jullie nog graag eens zien, maar we zullen moeten wachten tot we hierboven zijn, en dat gaat wat zijn, prijs de Heer.

   Lieve groetjes en Gods zegen op al jullie wegen.

   In Hem verbonden,

   Richard en Marina.

 2. Magda Symons

  Ja, we zijn ook zeer dankbaar dat deze gemeente zoveel voor u deed ! We zijn ook zeer dankbaar dat u beiden naar België kwamen en hier zoveel mensen tot de Heer hebt gebracht en gemeentes gesticht hebt. We zijn ook blij dat we deze gemeente in Wallenstein mochten bezoeken ..maar het meest dankbaar zijn we dat we zelf Jezus hebben aanvaard door jullie hulp ! Prijs de Here !

 3. Bedankt Magda voor uw berichtje, en ja, wij zijn blij dat we De Heer Jezus mogen kennen en bekend mogen maken en we zijn dankbaar voor allen die Hem aangenomen hebben. Doe de groeten aan Marcel, uw kinderen en de gemeente. Liefdevolle groeten en Gods rijke zegen toegewenst. In Hem verbonden, Richard en Marina.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.