Kerst en Nieuw Jaar.

Standard

Al onze familieleden en vrienden in Noord Amerika, Europa, Afrika en andere delen van de wereld, wensen wij een gezegende Kerst en een heel gelukkig en voorspoedig Nieuw Jaar, met veel van Gods vrede en vreugde. Mogen jullie allen Zijn glorieuze zegen ervaren zodat jullie Hem, die alleen waardig is om geprezen te worden,  mogen verheerlijken.

Richard en Marina.

2 thoughts on “Kerst en Nieuw Jaar.

 1. Hilde Demonie

  Dank voor de fijne wensen XXX

  Wij kregen elke dag Zijn Goddelijke Zegen … kerst is niet echt ons ding (sorry, persoonlijk vinden wij de timing niet echt Christelijk) … Maar doorheen heel het jaar 2016 voelden wij Zijn aanwezigheid doorheen onze lichamelijk falen (ja, we worden ook ouder) … mijn aangeboren nierfalen kwam dit jaar aan het licht na vele pijnlijke onderzoeken maar het kan onder controle gehouden met medicatie – ik prijs wel echt mijn God voor zoveel Liefde en Zegen … Alain heeft ook lichamelijke problemen (prostaat die gek doet en door vele onderzoeken werd ontdekt) … ook dit kan met medicatie onder controle gehouden worden … weer een Zegen van God … en we beseffen dat allebei … en doorheen het verdriet dat het huwelijk van onze oudste zoon David stopte omdat zijn vrouw haar “vlinders” wilde volgen voor een andere man … (ze hadden geen kinderen samen) … konden wij alleen maar bidden om Gods’ Zegen … En wij kregen we een andere “schoondochter” die ons dankbaar is voor een Bijbelkalender die ze kreeg … die weer contact zocht met haar moeder die ze jaren niet meer gezien had omdat ze de liefde van ons voor Jezus en onze kinderen gewoonweg voelde doorheen onze levensstijl … Zo’n prachtige Zegen van God !!! David en zijn nieuwe vrouw hebben besloten om geen haat te hebben tegenover de eerste vrouw van David … ze blijven “vrienden” in liefde voor God … ook weer zo’n heerlijke Zegen van God … ja we hebben een Grote God … niemand is als God … !!!

  Liefdevolle knuffel voor jou en Marina XXX
  Gods’ Zegen

 2. angela poels

  Ik wil julie beide ook het beste toe wensen voor 2017,ik zien uit naar de komst van de Heer. jullie waarschijnlijk ook.

  Groetjes

  ANGELA

  ________________________________ Van: richardandmarina Verzonden: zondag 25 december 2016 0:34 Aan: angela.poels@hotmail.com Onderwerp: [New post] Kerst en Nieuw Jaar.

  R.Haverkamp posted: “Al onze familieleden en vrienden in Noord Amerika, Europa, Afrika en andere delen van de wereld, wensen wij een gezegende Kerst en een heel gelukkig en voorspoedig Nieuw Jaar, met veel van Gods vrede en vreugde. Mogen jullie allen Zijn glorieuze zegen erv”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.