WONDERLIJK.

Standard

2000 jaar geleden was er een man in het Midden Oosten die zei dat als je je zondigheid toegaf en in Hem geloofde, Hij je Gods Geest zou geven, wat je leven drastisch zou veranderen. En jawel hoor, 56 jaar geleden, in 1962, beleed ik mijn zondigheid, geloofde in Hem en ontving Gods Geest, hetgeen mijn leven werkelijk zo drastisch veranderde dat het nooit meer hetzelfde is geweest. En zie nu toch eens, ik heb sindsdien ontdekt dat er over de gehele wereld miljoenen en nog eens miljoenen mensen zijn die dezelfde ervaring hebben gehad door te geloven in die Man uit Galilea. En zij en ik getuigen nu van de waarheid en echtheid van Zijn woorden. Wonderlijk, niet waar?

2 thoughts on “WONDERLIJK.

 1. marth van de ven

  Dag fijne broeder en zuster, Ook ik heb deze ervaring mogen genieten en deze zegen voelt al meer dan 40 jaar aan als ,,thuiskomen”. Deze wereld die voor ons als een herberg zou moeten zijn is als een vervloekte vlek geworden. Gezegend Hij die uittredding schonk. Gezegend zij die het aanvaarden.

  Een hartelijke groet Edgard&Marth

  Verstuurd vanaf mijn iPad

 2. angela poels

  Allo Richard.

  t’is fijn dat de Heer ons regel matig de bevestiging geeft dat wij bij Hem horen .Heb onlangs een geweldige ervaring gehad met de Here. ik had het echt nodig. Heb 3 maal in het ziekenhuis gelegen via de spoed, de eerste keer 12 dagen dan enkele dagen thuis dan weer 16 dagen met een hersen tromboze, dan nog 14 dagen bij Christel ,ze durfde me niet alleen laten thuis, daarna hebben ze mij zo’n alarm gegeven dat moet ik nu thuis altid aan heb.ben.En daarna heb ik dan nog een longontsteking gehad, weer 10 dagen in het ziekenhuis. Nu moet ik nog regelmatig naar verschilleinde dokters om onder controle te blijven.

  Nu stop ik, tijd om te gaan slapen.

  Groetjes

  Gella

  ________________________________ Van: , de ,richardandmarina Verzonden: woensdag 12 oktober 2016 0:03 Aan: angela.poels@hotmail.com Onderwerp: [New post] WONDERLIJK.

  R.Haverkamp posted: “2000 jaar geleden was er een man in het Midden Oosten die zei dat als je je zondigheid toegaf en in Hem geloofde, Hij je Gods Geest zou geven, wat je leven drastisch zou veranderen. En jawel hoor, 56 jaar geleden, in 1962, beleed ik mijn zondigheid, geloo”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.