PRAYER REQUEST

Standard

I just had a phone call from my surgeon who told me that my aneurysm has grown to 5.7 cm They usually start talking about operating when it gets to 5.5 cm, so I’ll probably have surgery within 3 months. What with Marina? Please pray.

Ik heb net een telefoontje gehad van mijn chirurg die me vertelde dat mijn aneurysma is gegroeid tot 5,7 cm. Ze beginnen meestal over een operatie als het 5,5 cm wordt, dus ik zal waarschijnlijk binnen 3 maanden geopereerd worden. Wat dan met Marina?

5 thoughts on “PRAYER REQUEST

 1. Frieda Campe

  Hallo Richard en Marina, met een meelevend hart bid ik met jullie mee, dat de HERE God Zijn invulling mag schenken op onze smeekbeden. Gods liefdevolle nabijheid en trouwe zorg, bid ik jullie toe. Van harte, Frieda
  Evangelische Kerk Deinze

 2. Jenny Samyn

  Richard, ik wens je veel sterkte en ik bid dat de Heere een oplossing zal voorzien, misschien zal je aneurisma niet meer groeien.Het beste gewenst en groetjes vanJennyVerzonden vanaf Samsung-tablet.

 3. Dear Richard;

  Thanks for the update. (Sorry for the delay in replying) How are you feeling about all this, brother?

  Enjoy the Lord

  Peter ________________________________

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.