Nieuwe boodschap.

Standard

Bericht voor alle Nederlands sprekende mensen: Zondag,16 augustus, om 10u Belgische tijd, komt mijn vierde boodschap op YouTube. Ga naar YouTube en type in mijn naam of klik op deze link. Ik zou willen vragen om deze video te delen met uw FB vrienden, zodat we zoveel mogelijk mensen kunnen bemoedigen en misschien ook sommigen kunnen aanraken die de Heer niet persoonlijk kennen. Laat ons samenwerken om Gods woord bekend te maken. Blessings.

For English messages, go to YouTube.com and type in my name.

2 thoughts on “Nieuwe boodschap.

 1. hajazaco@telenet.be

  Dank je wel, Richard . Het is zo fijn om je te zien en horen! Wat een zegen. Lieve groeten aan jullie beiden van Hans en Jacky uit BerchemVerzonden vanaf mijn Huawei mobiele telefoon——– Oorspronkelijk bericht ——–Onderwerp: [New post] Nieuwe boodschap.Van: richardandmarina Aan: hajazaco@telenet.beCc:

  a:hover { color: red; } a { text-decoration: none; color: #0088cc; }

  a.primaryactionlink:link, a.primaryactionlink:visited { background-color: #2585B2; color: #fff; } a.primaryactionlink:hover, a.primaryactionlink:active { background-color: #11729E !important; color: #fff !important; }

  /* @media only screen and (max-device-width: 480px) { .post { min-width: 700px !important; } } */ WordPress.com

  R.Haverkamp posted: “Bericht voor alle Nederlands sprekende mensen: Zondag,16 augustus, om 10u Belgische tijd, komt mijn vierde boodschap op YouTube. Ga naar YouTube en type in mijn naam of klik op deze link. Ik zou willen vragen om deze video te delen met uw FB vrienden, zod”

 2. Magda Symons

  Bedankt voor de prachtige boodschap Richard ! Ze komt zeer goed over ! Heb ze al twee keer doorgestuurd ! Gods zegen ! Moge de boodschap voor velen een zegen zijn! We bidden ervoor ! Ook voor jou en Marina en Rosa !

  Verstuurd vanaf mijn ipad.

  >

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.