OPERATION.

Standard

Lord willing, on January 8 I will have surgery for a hip replacement. I have an awful lot of pain at present and get up at night 3 to 5 times to walk around. Becoming exhausted from lack of sleep, prayer would be appreciated. Thank you.

P.S. I had been told that there is a long waiting list, I might not get in until next year September, but a new surgeon move into a city close by and she told me she can do surgery in 3 weeks, praise the Lord.

*******************************************

In de wil van de Heer hoop ik op 8 januari een nieuwe heup te krijgen. Ik heb heel veel pijn op het ogenblik en moet ‘s nachts 3 – 5 keer opstaan en rondlopen. Ik begin heel moe te worden van gebrek aan slaap, gebed gewaardeerd. Dank u.

P.S. Er was mij gezegd dat er een lange wachtlijst is en dat ik waarschijnlijk niet geholpen zou kunnen worden tot volgend jaar september, maar een nieuwe chirurg is in een dichtbijgelegen stad komen wonen en werken en zij kan mij in 3 weken operen, geloofd zij de Heer.

2 thoughts on “OPERATION.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.