“De God die echt is.”

Standard

Voor Nederlandssprekende mensen. Dubbel goed nieuws, 1. Het boek, “De God die echt is” is vandaag, vrijdag, 27 oktober in Belgié aangekomen. 2. Ik heb de prijs verminderd van 18 naar 15 euro. Ik heb dit boek niet geschreven om er geld aan te verdienen, maar om zoveel mogelijk mensen te overtuigen dat God werkelijk echt is en te vertrouwen is. Als iemand reeds 18 euro betaald heeft kan hij de 3 euro terugkrijgen, of het zo laten. Er zijn een aantal mensen die ik om bepaalde redenen een boek wil schenken. De extra euros kunnen daaraan meehelpen. U beslist voor uzelf wat u doen wilt. Neem contact op met Dany Decrock, decrock.delaender@telenet.be, tel. 09-226-00-76. Mijn oprechte verontschuldigingen voor de verandering van prijs, ik had echt geen vrede met de 18 euro. Ik hoop dat ik niemand hierdoor last bezorg.
Voor mensen in Nederland ligt de prijs anders daar we ons aan de Nederlandse boekenwet moeten houden die zegt dat we geen korting mogen geven op de vastgestelde prijs van de uitgeverij. Misschien best om naar bol.com te gaan, binnen een week zal het boek daar te koop zijn.God omslag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.