A New Start

Standard

2014, a New Year, a new start. I’m having a go at blogging and making a simple website or blog. It will be partly in English but also in Dutch as we know many people on both sides of the ocean. I have been writing our life’s story on Facebook and also on two websites http://www.facebook.com/richardsmusings and http://www.facebook.com/richardsoverpeinzingen. But because a number of people think that because the word Facebook is in there, one has to be on Facebook to follow the story, which is not so, of course. So I started this website or blog, richardandmarina.net, which is very simple and easy recognizable. I’m writing “Our Story” in short episodes which can be read in 1 1/2 minutes each. It is best to start at nr.1 and follow the numbers as it is a continued story. I write at least one episode a week. Besides “Our Story” I will also post some sermons/messages, quotes and other items. Hope you enjoy this site, comments are welcome. Please be patient, I have never done this before and don’t be surprised when changes occur. A very happy New Year to all of you, with much of God’s blessing! Richard and Marina.

2014, een Nieuw Jaar, een nieuwe start. Ik ga beginnen bloggen en hoop een eenvoudige website of blog te kunnen maken. Het zal gedeeltelijk in het Engels en in het Nederlands zijn omdat wij veel mensen kennen aan beide zijden van de oceaan. Ik ben “Ons levensverhaal” aan het schrijven op Facebook en op twee webpages, http://www.facebook.com/richardsmusings en http://www.facebook.com/richardsoverpeinzingen. Maar omdat een aantal mensen denken dat je toch op Facebook moet zijn, omdat dat woord vernoemd wordt, hetgeen natuurlijk niet waar is, ben ik met een andere website or blog begonnen, richardandmarina.net, hetgeen heel eenvoudig en makkelijk te onthouden is. Ik schrijf “Ons Verhaal” in korte stukjes die in 1 1/2 minuut gelezen kunnen worden. Het is best te beginnen bij nr.1 en de nummers te volgen omdat het een vervolgverhaal is. Ik schrijf tenminste één episode per week. Samen met “Ons Levensverhaal”, ga ik ook boodschappen, citaten, en andere dingen posten. Ik hoop dat u van deze site zult genieten, opmerkingen zullen gewaardeerd worden. Wees a.u.b. geduldig, ik heb dit nog nooit eerder gedaan, en wees niet verrast als er dingen veranderen. Een heel gelukkig Nieuw Jaar voor u allen, met veel van Gods zegen. Richard en Marina.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s